Mireia Serra

Rupert & Sam (Tresdim Videographics 2008)

I worked on this boards not in a once but along a year and a half, I had no supervision at all and I think at the end this project went into another company and probably they changed or replaced everything cause I’m not on the credits. It was nice to work for a company based on Mallorca (my other homeland) though. This is close to the end of te pencil age (after this I skipped stone and iron ages and jumped into combined technique and finally full digital 🙂

Vaig treballar en aquests storys de manera intermitent durant any i mig, i no tenia supervisió d’un director. Crec que el projecte va mudar d’empresa al final i segurament va ser tot canviat o substituït, ja que el meu nom no és als crèdits. Tot i això va ser maco treballar per una empresa mallorquina, per variar 🙂 És dels últims projectes a llapis abans de començar a passar a mixte de llapis i digital (photoshop) i arribar finalment al digital total.

Trabajé en estos storys de manera intermitente durante año y medio, sin supervisión. Supongo que el proyecto cambió de manos y todo esto fue cambiado o substituído, ya que mi nombre no aparece en los créditos. Pero fue bonito trabajar para una empresa mallorquina para variar. Éste es uno de los últimos trabajos a lápiz, poco antes de empezar a mezclar lápiz y photoshop, y pasar finalmente al digital total.

rs-001 rs-002 rs-003 rs-004 rs-005 rs-006 rs-007

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *