Mireia Serra

Picnic with Cake (Tomavistas / Submarine / Walking the Dog 2011)

0 0
Read Time:48 Second

In 2011 I worked in this curious series based on the book of Thé Tjong-Khing, “Picnic with Cake”. There was a big effort to keep the original style. What makes this project different is that it’s always the same collective story, but telled from the point of view of a different character on every episode.

Sèrie basada en un sentit molt literal en el llibre del mateix nom de l’il.lustrador Thé Tjong-Khing. Un projecte particular en que es va fer un gran esforç per respectar al màxim l’estil de l’autor. Es narra sempre una única història colectiva, enfocant cada episodi des del punt de vista d’un personatge diferent del grup.

Trabajé en esta serie de curioso desarrollo -basada en el libro homónimo del ilustrador Thé Tong-Khing-  que intentaba mantener el estilo del autor al máximo.Se narra siempre la misma historia grupal, enfocada en cada episodio a partir del punto de vista de un personaje diferente.
picnic001 picnic002

About Post Author

Mireia Serra

Benvinguts al meu blog! Visc a Barcelona i treballo fent storyboards d'animació. Bienvenidos a mi blog! Desde Barcelona me dedico a los dibujitos, principalmente hago storyboards. Hi! Welcome to my blog. I live in Barcelona, where I work as storyboard artist.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *