Mireia Serra

Picnic with Cake (Tomavistas / Submarine / Walking the Dog 2011)

In 2011 I worked in this curious series based on the book of Thé Tjong-Khing, “Picnic with Cake”. There was a big effort to keep the original style. What makes this project different is that it’s always the same collective story, but telled from the point of view of a different character on every episode.

Sèrie basada en un sentit molt literal en el llibre del mateix nom de l’il.lustrador Thé Tjong-Khing. Un projecte particular en que es va fer un gran esforç per respectar al màxim l’estil de l’autor. Es narra sempre una única història colectiva, enfocant cada episodi des del punt de vista d’un personatge diferent del grup.

Trabajé en esta serie de curioso desarrollo -basada en el libro homónimo del ilustrador Thé Tong-Khing-  que intentaba mantener el estilo del autor al máximo.Se narra siempre la misma historia grupal, enfocada en cada episodio a partir del punto de vista de un personaje diferente.
picnic001 picnic002

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *