Angry Birds (Rovio 2012)

This is the test I did to get a job as story artist for the web series Angry Birds, for Rovio. It was about making up a situation, or a gag.Maybe it is “too clean” and detailed for a story, but I wasn’t too skilled with photoshop then so I was trying, not so confident. I did pass the test and I did a few boards, with some other coleagues from Barcelona. We didn’t last long, I still wonder why…

Aquest és el test de storyboard que vaig fer per Rovio, per una sèrie web d’episodis de dos minuts. Si no recordo malament el test era completament lliure, és a dir que t’havies d’inventar un gag o situació i desarrollar-lo tenint en compte que tampoc et podies posar a fer 30 pàgines… Està molt currat i aquest nivell d’acabat no és el normal (ni necessari) en un story, però no feia gaire que tocava el photoshop i anava provant, i no tenia el traç gaire “suelto”. El test el vaig passar, i vaig treballar per ells fent uns quants storys, juntament amb altres colegues de Barcelona.  Però la cosa no va durar molt, i encara no sabem si algún follet dels boscos del Nord hi va tenir res a veure.

Éste es el tes que hice para Rovio, para la serie web de Angry Birds. Normalmente los tests se hacen partiendo de un fragmento de guión, pero en este caso había que inventar de cero una situación o gag, y desarrollarlo. El test me lo curré mucho (demasiado incluso para un storyboard) pero no tenía mucha fluidez con el phosotshop y eso se traduce en una línea menos suelta. El test lo pasé, y trabajé para ellos un tiempo, con otros colegas de Barcelona, pero la cosa no duró mucho.

 

AngryBBaixa_01 AngryBBaixa_02 AngryBBaixa_03 AngryBBaixa_04 AngryBBaixa_05 AngryBBaixa_06 AngryBBaixa_07 AngryBBaixa_08

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *