Mireia Serra

Groove High (Tomavistas 2010)

Samples of a project I worked in before it was suddenly stopped (it was produced after a while). Storyboards for a teen series with particular storytelling, more like a sitcom. I was only able to work in a first rough phase for a short term. Series was for Disney Channel and was a mix between live action and animation.

Exemple d’un projecte en el que vaig treballar molt poquet i només en la fase d’esbós, perquè es va cancelar en aquell moment (i més endavant es va tornar a engegar). Storys per una sèrie de i per adolescents amb un estil de realització “sitcom”. Pocs moviments de càmera i pocs canvis d’escena però molt acting de personatges. La sèrie era per Disney Channel i combinava imatge real i animació.

Ejemplo de un proyecto en el que trabajé muy poquito tiempo y sólo en la parte de boceto, ya que en aquel momento se canceló (y más adelante se retomó). Eran storys para una serie sobre y para adolescentes con un estilo de realización tipo sitcom. Pocos movimientos de cámara y pocos cambios de escenario pero mucho acting de personajes.  La serie era para Disney Channel, una mezcla de imagen real y animación.

groovehigh_01_903 groovehigh_02_903

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *