Mireia Serra

Pop Pixie (Rainbow S.P.A. 2011)

This job was quite challenging. It was a lot of work not only cause of the amount of characters in the scenes, but also cause it was a single board. When this happens there’s no time to get the style and feel comfortable with the sets and characters, which usually comes with the second board. Plus, I penciled all of it and then I had scan and compose the scenes for 300 pages. After this I’m so happy to work digital now 🙂

Aquest va ser un projecte complicat per mi, ja que vaig treballar només en un storyboard, en una sèrie plena de escenes amb grups de personatges. Quan això passa sovint no hi ha temps de familiaritzar-se bé amb el material i sentir-se còmode amb personatges i escenaris. A més la feina la vaig fer tota a llapis i després vaig haver d’escanejar i muntar escenes d’unes 300 pàgines. Benvinguda era digital! 🙂

Éste fue un proyecto complicado, ya que hice sólo un storyboard de una serie compleja, por lo cual no tuve tiempo de acostumbrarme al estilo, sentirme cómoda y coger velocidad. Sumando que todo el trabajo fue a lápiz, con el posterior escaneo y montaje de los planos para un total de 300 páginas. Bienvenida era digital! 🙂
02 03 04 05 06 07 08 09 10 11

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *