Mireia Serra

Juanito Jones (Charac Development & Stb, Cromosoma 2002-2003)

Amazing project working with an amazing artist (Gusti) I was supposed to be a storyboard artist but they decided to try me and I ended as a lead character development. I really enjoyed it cause I loved the art of Gusti. It was a challenge to find the way to transform his amazing fresh spontaneous designs into an “able for animation” characters, trying to make Gusti happy with the final result.

Un projecte molt bonic i sorprenent amb un artista que admiro molt (Gusti). Se suposava que havia de fer storyboard, però em van provar i finalment posar com a cap de desenvolupament de personatges. És a dir, treballar amb els personatges del Gusti, que eren una passada, molt espontanis i bojos, i mirar de convertir-los en personatges “animables” sense que ell sentís que havien perdut l’ànima pel camí.

Éste fue un proyecto bonito y sorprendente con un artista que admiro (Gusti). En principio iba a hacer storys pero me desviaron del “buen” camino y pasé a llevar el desarrollo de personajes. Esto es, trabajar con los diseños de Gusti, que eran alucinantes, espontáneos y locos, y tratar de convertirlos en personajes “animables” sin que Gusti sintiera que habían perdido el alma en el camino.

 

juanito_posesJuanito

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *